Retier,ok ponioslo mnie ale czy moj post do watku glownego byl jakis obelzywy czy sprosny,czy uzywalem wulgarnych slow? Twoj komentarz odebralem jako skierowany do mnie wiec odpisalem w chwilach uniesienia ducha niepokornego.
Potem pomyslalem rzeczywiscie ze jezeli ta pani czy pan chce zarabiac 1000 koron miesiecznie to naprawde zatrudnie taka osobe jako gosposie.Bedzie to wyzysk na wlasne zadanie i prosze mnie za niego nie winic.
Nie przegap swojej szansy na zdobycie norweskiego certyfikatu zawodowego, który otworzy Ci drzwi do lepszej pracy i wyższych zarobków!
Zapraszamy do udziału w egzaminie czeladniczym na terenie Norwegii. Oprócz odpowiednika norweskiego Fagbrev/Svennebrev, otrzymujecie również polski dyplom czeladnika - Dwudniowe egzaminy są w języku polskim.
D&A Spesialistene AS , jako pierwsza i jedyna firma w Norwegii, nawiązała współpracę z zrzeszoną Izbą Rzemiosła. Dzięki ...
Uzytkowniku ''Gabriel'', jestes bardziej zalosny niz myslalem hahaha, zal mi Cie, naprawde. Jezeli sprzatanie jest dla Ciebie trudna, czyli skomplikowana sztuka to naprawde jestes bardzo sprytny ''inaczej'' hahaha. Tylko Ci pogratulowac! Napisales, ze ja przeliczam 40 Nok na polskie pieniadze, skopiuj mi, gdzie tak napisalem? bo widze, ze nawet nie umiesz czytac dobrze po polsku, ukonczyles w Polsce szkole podstawowa? bo mam watpliwosci. Wmawiasz mi to czego nie napisalem, to samo pytanie kieruje do rownie bardzo zalosnego
uzytkownika ''JLK21'', napisalem, ze wstyd to krasc, a Ty piszesz, ze ja daje przyzwolenie na kradziez??? Piszecie od rzeczy, nie logicznie. Przeczytajcie jeszcze raz to co ja napisalem i to co Wy napisaliscie!!! ''JLK21'', masz super rozowy kapelusz, szkoda tylko, ze meskich nie bylo. Na ten kapelusz napewno fajnej dziewczyny nie poderwiesz, ale moze Ty wcale dziewczyn nie chcesz podrywac, tylko facetow? jak tak to przepraszam w takim razie. To jeszcze tylko zaloz koszulke z owieczka i sukces gwarantowany! ''Gabriel'' Jestem na sto procent pewien, ze bys sie nie odwazyl powiedziec mi tego w oczy, co napisales, cytuje ... ''BY TAK PANU DOWALIĆ .... ZA powyższy Pana ELABORAT''. ''JLK21'', jak jestes taki super wyksztalcony i tak dobrze jest w Polsce, to dlaczego wyjechales do Norwegii do pracy??? Taki patriota z Ciebie? Sprawdzilem Twoje IP, zalozyles sobie kilka profili z tego samego komputera i piszesz pochlebne sobie komentarze, podszywajac sie pod inne osoby. Juz wiecej nie bede sie wypowiadal tutaj, szkoda mi czasu na pisanie z Wami. Dlatego tez, tylko czesc skomentowalem Waszych ostatnich wypowiedzi. Swoj cenny czas wole poswiecic synowi i zonie. Zreszta glupim sie wierszy nie pisze!!! Nie bede sie z Wami klocil bo bardziej pogorszy sie Wasz stan zdrowia. ''JLK21'', ''Gabriel'', ''krolestwo za konia'', zmarnujecie sobie zycie przed tym komputerem, tyle postow napisalisie i jeszcze glupich. Bialaczki dostaniecie w dodatku, lepiej idzcie pobiegac, pocwicyc na silowni, moze wtedy po 15 latach cwiczen uda Wam sie mi dokopac. Tak to tylko cwiczycie sprawnosc palcy. Wyjdzcie do ludzi, spotkajcie sie ze znajomymi w realu, a nie rozmawiajcie z za monitora. Tylko, pewnie nie macie znajomych z takim egoistycznym podejsciem do zycia, nikt Was nie lubi. Jakby Wam w Norwegii ktos nie pomogl na poczatku, to byscie na dworcu kolejowym w Polsce siedzieli i do puszki kase zbieralali. Co to za strasznie drogi kurs ''JLK21'', wybrales, ze pracujac w Norwegii za bardzo dobre stawki z tego co piszesz(napisales, ze sie szanujesz), ze Cie nawet na nowa komorke nie stac!!! ''JLK21'', ''Gabriel'', ''krolestwo za konia'', posluchajcie tej piosenki to o Was, nie znajacy zycia Lalusie!
Sztygar , wielki szacun za poprzedniego posta.Chciałam Ci to napisać kilka dni temu, ale dzieci mi przeszkadzały.Po ostatnim poście napadną Cię i napiszą, że tłumaczy się winny............czego? nie wiem, ale w myśl tej zasady.Może prowokujesz ? jeśli tak to się nie wtrącam. Nie licz na mądrą krytykę.
P.S. Pochodzę z Rudy Śląskiej i znam realia życia Śląska, które zamieniono w getto wyciskając jak cytrynę.
ulv72 napisał:...... ciekaw jestem jak mozna to IP sprawdzic ??. Nie wiem jak bo mnie to nie interesuję ...
Natomiast Wiem że to jest wykonalne ...Bo każdy Admin ,każdego forum ma taką możliwość z blokadą danego IP włącznie ...czyli popularny - BAN -...
Z dwojga złego to wolę siedzieć przy kompie""" i pieprzyć bzdury z INNYMI""" jak to niektórzy określają ...
NIŻ śledzić w sieci KTO z Jakiego IP i do kogo " LISTY ŚLE I DLACZEGO ".
Jak ktoś ma zakorzenione w genach śledzenie innych to już się tego nie pozbędzie...a internet daje duże możliwości...do takiej działalności....
CO ZAŚ DO NIEJAKIEGO PANA "Sztygar"....
No cóż każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi ....
Niemniej przypatrzcie się temu nickowi ....specjalnie wytłuściłem...
Tak strasznie przejął się rolą sztygara ,że aż pisze ją z dużej litery by KAŻDY kto trafi na jego posty wiedział ,że to nie byle kto tylko ON jedyny w swoim rodzaju....
Jeżeli to prawda /że był tym sztygarem/ to ciekaw jestem jak traktował swoich ludzi tam pod ziemią .
I co ONI myślą o Nim teraz gdy go tam już nie ma...
I z iloma zwykłymi górnikami po szychcie pił piwo ....tak po przyjacielsku...
Tekst pana "Sztygar"jest tekstem mało wartościowym i tzw. ERYSTYCZNYM prowokującym do pyskówek , do czepiania się każdego słowa tak by temat główny i właściwy odsunąć na bok bo jest w danym momencie nieporęczny i przeszkadza ...
Takim drobnym przykładem było z mojej strony przenicowanie Jego Nicku .
JLK21 napisał: mdpsycholog napisał: Co powiecie szanowni formulowicze na doradztwo,pomoc psychologiczna,pomoc w znalezieniu szkoly jezykowej.
hmmm, dlaczego szanowni forumowicze?? z nami a jednak osobno.... po co ta bariera??
Ja! Ja! Ja! Ja potrzebuje pomocy psychologicznej!!!!!!
Opis przypadku:
odpierdziela mi ostatnio, jestem na skraju wytrzymałości. Czuje, ze wszystko obraca sie przeciwko mnie. Ciągke słysze, ze moja wina, ze to ja stwarzam problemy, ze nic nie wiem nie umiem, ze obrazam, ze jestem wulgarna. O, na ten przykłąd sniło mi sie, ze sie całowałam z murzynem. Ciekawe to ten sen oznacza. Jestem uzalezniona od sennika, wierze w horoskopy. Herbate mieszam 4 razy w prawo i 3 razy w lewo. jak zobacze na rejestracji samochodowej np 777 to skacze 21 razy , 14 razy na lewej i 7 razy na prawej nodze. A ostatnio zaczeli mi sie podobac blondyni, nie wiem czemu bo zawsze preferowałam brunetów. To prawdziwy problem. Chce mi sie napic alkoholu jak cholera, fajki rzuciłam i mam teraz problem. Problem co zrobic z ostatnim papierosem?? Wyrzucic czy dac komus, a moze zostawic na gorsze czasy???
Wcle nie prawda ze mnie ciagnie do palenia i ze nie wiem co zrobic z rekami. Ja zawsze wiem co z nimi zrobic.
W moim przypadku pomoc psychologiczna jest bardzo potrzebna. Nie woem tez jak znalezc szkołe jezykowa i o jakim jezyku mowa? Mam tyle problemów!!!!!!!!!!!!!! oCH OCH OCH RATUNKU
NO, a na pryzkd ogladaliscie film "efekt motyla" ? Zajefajny, polecam.
Dobra, bede konczyc bo musze poszukac psychologa, ciekwae z jakiej ksiązki sypnie cytatem aby mi pomóc hahahahahahaha. a najbardziej mjie bawi jak rozmawiam z psychologami z barnevarnet i z merkling kontor i jak widze ten wysiłek na ich czołach hahahahahahahaha, a jakie maja miny jak na koncu mowie ( oczywiscie specjalnie zeby sie posmiac z ich min) ze cos tam troszke weim z psychologii bo czytałam kiedys takie ksiązki takich autorów jak: i tu wymieniam nazwiska hahahahahah, a potem pytam niby tak ot, ca sadzą np. o tym bla bla bla... i czy moje posytepowanie jest wytłumaczalne.
Oj, mozna sie z norweskich psychologów posmiac. Ciekawe co nasza forumowa pani psycholog mi powie? nadaje sie juz do szpitala??? Zaznacze ze do kochanki mojego byłego meza wykrzyczałam dawno temu "zajebie cie ty stara kurwo" , ale przeciez to było powiedziane w czasie silnego wzburzenia emocjonalnego hahahahaha, a ta idiotka sie boi do dzis
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.